de ultieme vluchtkoffer, babykleding handgemaakt, pasgeboren baby's, mooie baby's, babykleding online kopen, babykleding wassen, babykleding unisex, babykleding neutraal, babybroekje, maat 56, maat 62, maat 68, maat 74, maat 80, maat 86, maat 92

De ultieme vluchtkoffer voor aanstaande moeders

Gefeliciteerd, je bent bijna op het punt van je zwangerschap waarop je op elk moment je kleine bundel van vreugde kunt verwelkomen! Het is een spannende tijd, en naast de blijdschap van het aanstaande moederschap is het belangrijk om goed voorbereid te zijn op de komst van je baby. Een van de essentiële voorbereidingen voor deze periode is het inpakken van je vluchtkoffer. Op 37 weken zwangerschap is het de ideale tijd om deze koffer klaar te hebben staan, voor het geval dat je baby iets eerder dan verwacht wil komen. Zorg dat jij deze ultieme vluchtkoffer voor aanstaande moeders al tijdig klaar hebt staan!

Hier is een handige lijst om ervoor te zorgen dat je niets essentieels vergeet bij het inpakken van je vluchtkoffer

 1. Babykleding: Een van de belangrijkste dingen die je in je vluchtkoffer moet inpakken, is babykleding. Zoek schattige en comfortabele outfits uit, waaronder rompertjes, broekjes, en mutsjes om je pasgeboren baby warm en knus te houden.
 2. Slofjes: Babyvoetjes zijn teder en delicaat, dus het inpakken van zachte slofjes is een must. Deze houden de voetjes van je kleintje warm en beschermen ze tegen de kou.
 3. Hydrofiele doeken: Hydrofiele doeken zijn een veelzijdig en onmisbaar item voor nieuwe moeders. Ze zijn perfect voor het afvegen van kleine ongelukjes, als spuugdoekje of zelfs als lichte deken tijdens warmere dagen.
 4. Inbakerdoek: Inbakeren kan rustgevend zijn voor pasgeboren baby’s, omdat het een gevoel van veiligheid en geborgenheid biedt. Vergeet dus niet een inbakerdoek in je vluchtkoffer te doen voor het geval je kleintje hier behoefte aan heeft.

Nog enkele andere belangrijke dingen die je niet mag vergeten

 • Verzorgingsproducten: Pak enkele luiers, billendoekjes, babyolie en crème in om je baby fris en comfortabel te houden.
 • Voedingsbenodigdheden: Als je van plan bent borstvoeding te geven, zorg er dan voor dat je borstvoedingskussen en borstcompressen bij je hebt voor comfort en gemak.
 • Extra kleding voor jezelf: Denk aan comfortabele kleding voor jou, inclusief een extra setje kleding voor na de bevalling. Neem ook sokken mee! Veel vrouwen krijgen koude voeten tijdens de bevalling.
 • Belangrijke documenten: Vergeet niet je identiteitsbewijs, zorgverzekeringspas en ziekenhuisregistratiepapieren in te pakken.
 • Snacks en drankjes: Het is belangrijk om wat lichte snacks en drankjes mee te nemen om je energieniveau op peil te houden tijdens de bevalling. Neem bijvoorbeeld ook een bidon mee voor water.
 • Oortjes of een headphone om muziek mee te kunnen luisteren
 • Je bevallingsplan! Deze is erg belangrijk om niet te vergeten. Hierin staan nl precies jouw wensen. Wanneer je middenin het proces van de bevalling zit, dan hoef je daar niet meer over na te denken.

Klaar voor de bevalling

Als je al deze items in je vluchtkoffer hebt ingepakt, ben je klaar om met een gerust hart naar het ziekenhuis te gaan wanneer de tijd daar is. Het hebben van alles wat je nodig hebt, zal je helpen om je te ontspannen en te focussen op de prachtige ervaring van het ouderschap die voor je ligt. Geniet van deze speciale tijd en veel succes met de bevalling!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven