Verzenden en retourneren

Verzending

De gemiddelde levertijd is 2 tot 5 werkdagen. Als het iets drukker is, kan het zijn dat je iets langer moet wachten op je levering. Mocht je graag willen weten hoe snel iets geleverd kan worden neem dan even contact op.

De meeste bestellingen passen in een brievenbus doosje. Super handig, want dan hoef je niet thuis te blijven voor je bestelling.

De items worden op maat gemaakt nadat je een bestelling plaatst. Dit betekent dat ze custom made zijn en niet geretourneerd mogen worden. Mocht er iets mee aan de hand zijn neemt u dan direct contact op dan kunnen we dit oplossen. 

Alles wordt verstuurd via post.nl.

De verzendkosten zijn 5 euro.       

Wanneer je ter waarde van 70 euro of meer besteld, betaal je geen verzendkosten binnen Nederland. 

Verzenden naar Duitsland en BelgiĆ« kost 13 euro. Vanaf 100 euro betaal je geen verzendkosten. 

Retourneren

Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn dan kun je het product, binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Dit kan zonder opgave van reden.

Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief heen verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst, teruggestort (mits het de volledige order betreft).

De retour verzendkosten dien je zelf te betalen.

LET OP: Voor de op maat gemaakte producten gelden andere voorwaarden. Omdat deze producten op maat zijn gemaakt kunnen deze niet geretourneerd worden. Mocht er iets mis zijn met het item dan kun je binnen 48 uur na levering contact opnemen via info@darochafashion.nl en dan proberen we tot een oplossing te komen.

Bijtringen kunnen niet retour worden gestuurd in verband met hygiĆ«ne. 

Retour sturen: 

Voordat je iets terug stuurt, mail dan altijd eerst naar info@darochafashion.nl en vermeld daarbij je naam, ordernummer, artikel(en) welke je retour wilt sturen en de reden van retour (niet verplicht maar wel handig om als feedback te krijgen). Je ontvangt dan de nodige informatie om uw artikel(en) retour te kunnen zenden.

Kosten in geval van retour sturen:

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor rekening van de klant.

Winkelwagen
Scroll naar boven